Politika zasebnosti

Na tem mestu vas želimo obvestiti o načinu zbiranja, uporabe in posredovanja osebnih podatkov, ki smo jih pridobili od vas ali o vas ob vstopu na spletno stran Erekcija.si.

Na spletni strani Erekcija.si spoštujemo vašo zasebnost na spletu. Zavezujemo se, da bomo pridobljene osebne podatke skrbno varovali, podatki pa ne bodo uporabljeni za drug namen, kot pa za namen, za katerega smo jih od vas pridobili, prav tako pa podatki ne bodo posredovani tretjim osebam brez vaše privolitve.

Na spletni strani Erekcija.si sicer obstajajo določene povezave na druge, zunanje spletne strani. Za te strani ne prevzemamo nobene odgovornosti glede zaščite vaših osebnih podatkov.

Kako in kateri podatki se zbirajo na spletni strani Erekcija.si?

  • Neosebni podatki: podatki o uporabljeni napravi za dostop do spletne strani (log) ter drugi dnevniški podatki.
  • Osebni podatki: ime in priimek, naslov spletne pošte, telefonska številka, naziv podjetja in drugi podatki, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce na strani Erekcija.si.

Posredovanje osebnih podatkov ni pogoj za dostop in uporabo spletne strani Erekcija.si. Dokler nam zaradi določene storitve (na primer naročanje na e-novice) ne zaupate svojih osebnih podatkov, so podatki, ki jih pridobimo, anonimni (ne moremo ugotoviti, kdo dostopa do spletne strani).

Za katere namene zbiramo osebne podatke?

Na spletni strani Erekcija.si je mogoče preko kontaktnega obrazca stopiti v stik z nami zaradi povpraševanja po določenih storitvah, želje po oglaševanju ali kakršnih koli drugih vprašanj. Prav tako nam lahko uporabniki spletne strani pošljejo elektronsko sporočilo.

Osebne podatke obiskovalca torej potrebujemo, da mu lahko odgovorimo na povpraševanje oziroma vprašanje, ki se nanaša na naše storitve, za namen vodenja evidence strank ter zagotavljanja korektne komunikacije med stranko in zaposlenimi.

Če stranka želi izbris osebnih podatkov, nam lahko piše na info@erekcija.si. Osebni podatki se samodejno izbrišejo po dveh letih.

Priporočamo

Ne spreglejte