Pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe spletne strani Erekcija.si se nanašajo na vse obiskovalce in vse dele spletne strani Erekcija.si, vključno z vsemi razdelki in podstranmi (v nadaljevanju: spletna stran oz. Erekcija.si). Spletna stran obstaja z namenom posredovanja zanimivih vsebin vsem uporabnikom spletne strani. Obiskovalec oziroma uporabnik z obiskom spletne strani potrjuje, da je seznanjen in se strinja z vsemi Splošnimi pogoji. Če se slednji s pogoji ne strinja, naj z uporabo spletne strani nemudoma preneha.

Vsak uporabnik uporablja vse dele spletnega mesta na lastno odgovornost. Vsa določila splošnih pogojev veljajo za vse uporabnike, razen če je v Pogojih uporabe določeno drugače.

Spletno mesto Erekcija.si je na voljo 24 ur na dan 365 dni na leto, razen v primeru izpada storitev ponudnika gostovanja ali nadgradnje spletne strani. Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico do začasne ali trajne onemogočitve spletne strani ali njenih delov, brez predhodnega obvestila.

Pogoji uporabe so vezani na veljavne zakone v Republiki Sloveniji. Za reševanje sporov in nesporazumov v zvezi s spletno stranjo Erekcija.si je pristojno sodišče v Ljubljani. Splošni pogoji se redno dopolnjujejo in so v veljavni različici dostopni na spletni strani pod zavihkom “Splošni pogoji”.

Vsebine na spletni strani

Vsi prispevki, članki in druga besedila, objavljena na spletni strani (v nadaljevanju: vsebine), so nastale z namenom podati uporabnikom spletne strani koristne, uporabne in zanimive vsebine. Na spletni strani Erekcija.si se po svojih najboljših močeh trudimo zagotavljati pravilnost in točnost vseh podanih informacij ter pravilno in nemoteno delovanje obrazcev.

Na spletni strani so objavljene predvsem vsebine, ki se tičejo erekcije ter vsebin v zvezi z moškim in ženskim zdravjem, zato je spletna stran primerna le za odrasle uporabnike. Ponudnik spletne strani ne prevzema odgovornosti za to, kdo spletno stran uporablja.

Na spletni strani so tudi povezave do drugih virov oziroma spletnih strani. V primeru, da se na spletni strani objavi informacija, ki je pridobljena iz drugih virov, se ob njej navede vir oziroma se predhodno opozori obiskovalca, da bo preusmerjen na drugo spletno stran.

Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran, njene dele, vsebine in informacije izključno na lastno odgovornost.

Priporočamo

Ne spreglejte