Piškotki

Spletna stran Erekcija.si si za svoje delovanje uporablja tekstovne datoteke (t. i. piškotke), ki jih shrani v naprave, preko katerih uporabniki dostopajo do spletne strani. Te datoteke so namenjene prepoznavanju teh naprav. Spletna stran uporablja piškotke izključno z namenom zbiranja podatkov glede uporabe spletne strani in posledično izboljšanje uporabniške izkušnje.

Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom uporabnika spletnega mesta, ki lahko njihovo shranjevanje omeji ali onemogoči.

Že shranjene piškotke lahko uporabnik izbriše preko svojega spletnega brskalnika. V primeru da se piškotki izbrišejo ali potečejo, vas bo ob vstopu na spletno stran ta ponovno opozorila na njihovo uporabo. Več informacij o nastavitvah piškotkov in o načinu njihovega brisanja v posameznem spletnem brskalniku najdete v pogojih uporabe uporabljenega brskalnika.

Družbena omrežja, kot so npr. Facebook, Interest in Twitter, vam bodo morda piškotke nameščala pri obiskovanju spletne strani, v kolikor boste takrat istočasno tudi prijavljeni v njihovo storitev. Na te piškotke kot lastnik spletne strani Erekcija.si ne moremo vplivati, saj je njihova uporaba urejena s pogoji sodelovanja, ki ste jih sprejeli ob uporabi teh omrežij.

Priporočamo

Ne spreglejte